Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza sağlamlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya doğru ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile vacip metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir diğer uzuv ise emniyet namına ihtiyaç duyulan şihandan contalardır.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk örgünın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, strüktürnın yararlanma klası kadar faktörler yanık olmaktadır.

Bu kapılar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. yangın kapısı Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler göz önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapkaloriın hizmetını açmak için hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama kılmak yahut amatörce onarmak kritik neticelara gaye açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın bapları; son mertebe sağlıklı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında kendisine belde bulur. Sahih bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yapan müessesş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page